Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Σχετικά με τη συναυλία στην Ερμιόνη: "Οι εθελοντές είναι άνθρωποι, άνθρωποι που κάνουν λάθη.."


Αναστάσιος Δεβελέκος 

Χωράνε συναισθήματα 3 ετών σε μια μόλις φωτογραφία;;
Η απάντηση είναι πως όχι μόνο χωράνε αλλά περισσεύει χώρος για ακόμα περισσότερα.
Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ερμιόνης μια εκδήλωση που βρίσκεται στο μυαλό μας τα τελευταία 2 χρόνια. Το ρίσκο τεράστιο, οι δυσκολίες μεγαλύτερες. Το πείσμα όμως και η πίστη σε μια ‪#‎Ομάδα‬ , αλλά κυρίως η αγάπη σε έναν τόπο τα έκαναν όλα να φαίνονται όλο και ευκολότερα.
Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ανιδιοτελή βοήθεια συμπολιτών και επαγγελματιών που είτε δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας είτε την αγαπούν και

αυτοί όπως εμείς. Η αναφορά γίνεται φυσικά για τους ‪#‎Χορηγούς‬ που στήριξαν αυτό το εγχείρημα καθώς και τις περισσότερες δράσεις του συλλόγου μας.
Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ στο βασικό κινητήριο μοχλό που "γέννησε" και εξακολουθεί να δίνει ζωή σε αυτό τον σύλλογο.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον ‪#‎Εθελοντισμό‬ και τα άτομα που τον πρεσβεύουν με όλη την σημασία της έννοιας....
Βεβαία οι εθελοντές είναι άνθρωποι, άνθρωποι που κάνουν λάθη,τα αποδέχονται και προσπαθούν να μάθουν από αυτά. Μια ειλικρινή #Συγγνώμη από τους ανθρώπους που ίσως περίμεναν κάτι παραπάνω από εμάς και τους δίνουμε τον λόγο μας πως οι υποδείξεις τους θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν στις επόμενες δράσεις μας. Όμως κανένα από αυτά τα λάθη δεν μπορεί να μειώσει στο ελάχιστο το μεγαλείο αυτής της πράξης.


Και εις άλλα με υγεία...‪#‎Βιτόριζα‬
 
Φωτογραφία του Anastasis Develekos.