Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

6η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη (29-30.10.2016)

Η γιορτή ροδιού ξεκίνησε το 2011 από το Δήμο Ερμιονίδας στην προσπάθεια προώθησης και προβολής των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων με τη συνεργασία των παραγωγών των επαγγελματιών της περιοχής. Βασικός στόχος της γιορτής είναι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής να γευτούν το «Ρόδι Ερμιόνης» με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, όπου είναι η γλυκιά του γεύση και οι μαλακοί και αφράτοι σπόροι. Ακόμα έχει στόχο την προβολή του νόστιμου αυτού προϊόντος, διαφημίζοντας παράλληλα και τη μικρή μας πόλη. Συγχρόνως ο Δήμος Ερμιονίδας έχει προχωρήσει όλες τις διαδικασίες για την κατοχύρωση του Ροδιού της Ερμιόνης ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ).

Η γιορτή πραγματοποιείται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Εκτός από τις γεύσεις ροδιού που μπορεί να δοκιμάσει ο επισκέπτης μέσα από τα γλυκίσματα, φαγητά και ποτά που έχουν ετοιμάσει οι επαγγελματίες και οι νοικοκυρές της Ερμιόνης, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μουσική και χορό από ντόπια και ξένα συγκροτήματα. Επίσης μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν στην ποδηλατάδα, η οποία περνάει μέσα από τα περιβόλια με τα κατακόκκινα ρόδια και καταλήγει στο πανέμορφο φαράγγι Καταφύκι. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων υπάρχουν και πολλά χάπενινγκ.

Καιρός για οριστική απόφαση

Για τα απορρίμματα του Σταυρού, χύμα και δεματοποιημένα τρεις δρόμοι υπάρχουν:

ΠΡΩΤΟΣ: Φεύγουν και πηγαίνουν σε έναν ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ εκτός Ερμιονίδος. Όμως ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ που να τα δεχτεί δεν υπάρχει λόγω του εύλογου ερωτήματος: Γιατί δεν φτιάχνετε ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ στον τόπο σας; Ποιοι είσαστε εσείς που τα σκουπίδια σας θέλετε να τα φορτώσετε σε άλλους;

ΔΕΥΤΕΡΟΣ: Στον Σταυρό δημιουργείται χώρος υποδοχής μόνο των υπαρχόντων χύμα και δεματοποιημένων. Ο χώρος αυτός κατασκευάζεται με προδιαγραφές ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ ή ΧΥΤΕΑ*. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά οι προδιαγραφές μεταξύ τους. Δηλαδή κατάλληλη επίστρωση με χώματα και μεμβράνες, ώστε να μη διαφεύγουν "ζουμιά" στο έδαφος. Τοποθετούνται τα απορρίμματα κατά στρώσεις. Μία απορρίμματα μία χώμα. Ακολουθεί δενδροφύτευση με ευκαλύπτους και δάφνες. Εδώ το κόστος για περίπου 60000 τόνους απορριμμάτων θα είναι μεταξύ 600000 - 1000000 ευρώ. Στον χώρο αυτό τακτοποιούνται τα απορρίμματα και ο χώρος κλείνει. Δηλαδή σφραγίζει και δεν δέχεται απορρίμματα, δηλαδή δεν είναι ενεργός ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ.

ΤΡΙΤΟΣ: Στον Σταυρό δημιουργείται χώρος υποδοχής μόνο των υπαρχόντων χύμα και δεματοποιημένων. Ο χώρος φέρει μία απλή επίστρωση στρωμένου με οδοστρωτήρα καταλλήλου χώματος, και πάνω τοποθετούνται τα απορρίμματα σε στρώσεις: Μία απορρίμματα μία χώμα. Ακολουθεί δενδροφύτευση με ευκαλύπτους και δάφνες. Χαμηλό το κόστος.

Ο ΠΡΩΤΟΣ δρόμος δεν οδηγεί πουθενά.

Μένει ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ και ο ΤΡΙΤΟΣ.

Έχει έλθει το ΙΓΜΕ και ερευνά τις επιπτώσεις των απορριμμάτων του Σταυρού στα γύρω υπόγεια νερά. Αν οι επιπτώσεις είναι ασήμαντες, ακολουθείται ο ΤΡΙΤΟΣ δρόμος. Αν είναι σημαντικές ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ.

Το ΙΓΜΕ δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε, και τα αποτελέσματα της έρευνάς του πρέπει ο Δήμος να τα δώσει αμέσως στη δημοσιότητα. Όμως το ΙΓΜΕ ερευνά αλλά δεν αποφασίζει. Δηλαδή μην περιμένουμε στο τέλος της έκθεσής του να υπάρχει παράγραφος που να λέει ότι προτείνει τον ΔΕΥΤΕΡΟ ή τον ΤΡΙΤΟ δρόμο. Αυτόν θα τον επιλέξει ο Δήμος μας και η Περιφέρεια με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας του ΙΓΜΕ.

Μη μείνουμε λοιπόν πάλι στα αποτελέσματα της έρευνας, χωρίς οριστική απόφαση, γιατί το να μένουν έτσι .... άταφα είναι η χειρότερη λύση.

* ΧΥΤΑ = Χώρος Υγιεινής Ταφής Απορριμμάτων
  ΧΥΤΥ = Χώρος Υγιεινής Ταφής Υπολείμματος Απορριμμάτων
  ΧΥΤΕΑ = Χώρος Υγιεινής Ταφής Επικινδύνων Απορριμμάτων

Βασίλης Γκάτσος
Χημικός

Φθινοπωρινή ισημερία: Οι αρχαίες γιορτές, τα Μυστήρια και τα έθιμα του Σεπτέμβρη

Επιμέλεια: Γαλανιάδη Εύα
arcadiaportal 
 O Σεπτέμβριος είναι ο ένατος μήνας του Γρηγοριανού ημερολογίου και ο πρώτος του φθινοπώρου. Στο αρχαίο ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο έβδομος (septem, εξ ου και το όνομά του), ωστόσο όταν μετακινήθηκε στο ημερολόγιο, δεν άλλαξε όνομα.
Στην Αρχαία Ρώμη τον Σεπτέμβριο εορταζόταν ο Δίας και η 1η Σεπτεμβρίου ήταν κάτι σαν τη δική μας Πρωτοχρονιά. Την ονόμαζαν Indictio (Ινδικτιώνα) που σημαίνει «κατανομή των φόρων». Μήπως και στα χρόνια μας ο Σεπτέμβριος δεν είναι ο μήνας που πληρώνουμε την Εφορία;..
Επίσης, η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει την αρχή του εκκλησιαστικού έτους την 1η Σεπτεμβρίου με τη λειτουργία της Ακολουθίας της Ινδίκτου. Ακόμη, σε πολλά μέρη της Ελλάδας η 1η Σεπτεμβρίου θεωρείται Η Μέρα του Χρονικογράφου: είναι η μέρα που ο Χάρος ανοίγει το τεφτέρι του και γράφει μέσα τα ονόματα των ψυχών που θα πάρει στη διάρκεια του έτους -φόρος αίμαστος ετούτος εδώ... Στην Κρήτη εκείνη η μέρα είναι

Η «νέα» Αρχαία Επίδαυρος ξεπερνάει τον εαυτό της

parapolitikaargolida 
Το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου παρουσιάστηκε η βασική ιδέα για το νέο σχέδιο ανάδειξης του Ασκληπιείου ως μείζονος αρχαιολογικού χώρου, αλλά και ως μοχλού ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Το πρόγραμμα, που επανασυνδέει το Ασκληπιείον με τον κόσμο της ιατρικής, εντάσσεται στους σκοπούς του «Διαζώματος», της κίνησης πολιτών του Σταύρου Μπένου, που εξασφαλίζει ιδιωτικές χορηγίες. Παρουσιάστηκε, δε, στην εντέλειά του από τον καθηγητή, αρχαιολόγο Βασίλη Λαμπρινουδάκη.

κίτρινη ησυχία


"Κίτρινο Φθινόπωρο"
ερμηνεία: Γιοβάννα
μουσική: Σπήλιος Μεντής
ποίηση: Γιάννης Ρίιτσος


Κίτρινο φθινόπωρο, κίτρινη η καρδιά μου
όσα χθες σε φτέρωναν, τώρα πέφτουν χάμου

Στο καφενεδάκι μας κίτρινη κι η γρίλια
στο ποτήρι ανέγγιχτη έλιωσε η βανίλια

Ένα φύλλο κίτρινο έχεις για ρολόι
κίτρινη ώρα έρχεται για το φτωχολόι.
Tρεις εργάτες πέρασαν κάτω απ' τις μαρκίζες
άκου αυτά τα βήματα, πράσινες οι ρίζες.

Τι να πούμε αγάπη μου, λόγια πια δε βρίσκω
νιώθω το κατόπι μας, το μεγάλον ίσκιο.

Κίτρινο τ' απόβραδο, κίτρινη ησυχία
μες στη μνήμη ακούγεται κίτρινη ρομβία.



Έλλη Βασιλάκη

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΔΑ "ΣΤΑΥΡΟΣ"



Σας αποστέλλω  το σχέδιο απόφασης που κατατέθηκε  από την αντιπολίτευση στο συμβούλιο της Τ.Κ.Φούρνων την Δευτέρα 19-9-2016 και το οποίο τελικά ψηφίστηκε, σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων στο Σταυρό Διδύμων.
ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ 


Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΔΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ 1 »

Εμείς, οι  Σύμβουλοι της Τ.Κ. Φούρνων, Ελένη Δημαράκη και Νίκος Γεωργίου    προτείνουμε το παρακάτω σχέδιο  απόφασης σχετικά με την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Διδύμων που είναι και το μοναδικό θέμα  στο σημερινό Κοινοτικό Συμβούλιο:

 Το Τοπικό Συμβούλιο Φούρνων λαμβάνοντας υπόψη:

2ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υποβρύχιας αλιείας ο Κρανιδιώτης Γιάννης Σιδέρης

11130295_753174721462486_6499544812034782038_nΟριακά έχασε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο 30ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υποβρύχιας Αλιείας που διεξήχθη στη Σύρο το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, ο Κρανιδιώτης ψαροντουφεκάς Γιάννης Σιδέρης.

Ο Σιδέρης, απέδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι ο κορυφαίος αθλητής στην υποβρύχια αλιεία.

Ο ίδιος περιγράφει στο facebook τη δυσκολία του αγώνα και τον κίνδυνο που αντιμετώπισε η ζωή του 55 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας: …Τον ροφό τον βρήκα 40 λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας στα 59μετρα .Μετά απο 20 λεπτά και τρεις βουτιές σ’ αυτο το βάθος, καταφερα στην τρίτη βουτιά , να χτυπήσω, να ξεβραχώσω και να ξεμπλέξω το ψάρι..

FOUGARO JAZZ FESTIVAL


2 ημέρες | 6 μουσικά σχήματα
Το Φουγάρο διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Fougaro Jazz Festival και υποδέχεται το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου έξι ξεχωριστά σχήματα από την εγχώρια σκηνή!
Φέτος έχουν την τιμητική τους μερικοί από τους κορυφαίους jazz πιανίστες, οι οποίοι στα σχήματα που συμμετέχουν κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης και της παραδοσιακής jazz και των ιδιωμάτων της

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9
20:30 Omega Project 3 (Op3) | 22:00 Tania Giannouli Ensemble | 23:15 Marios Strofalis & Roman Gomez
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9
20:30 Marios Visvikis & Panos Tsigkos | 22:00 Petros Klampanis Duo | 23:15 Katerine Douska

Δείτε τους «Όρνιθες» ζωντανά από το σπίτι σας 23 Σεπτεμβρίου

Για όσους δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο για τους «Όρνιθες», η Στέγη συνδέει για μία μόνο βραδιά την Κεντρική Σκηνή της με τα σπίτια όλων. Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου συντονιστείτε με το www.sgt.gr/gre/SPG1808/ και δείτε την παράσταση ζωντανά!

"Εκκλησιάζουσες" στο Artiki

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ερμιονίδας και του Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας, παρουσιάζει την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή παράσταση "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Μόνικας Κολοκοτρώνη για 2 μοναδικές παραστάσεις την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Artiki Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ.

Ώρα Έναρξης: 21:15
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σημείωση: Οι παραστάσεις θα δοθούν στο εσωτερικό του θεάτρου.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το Πρόβλημα ολικού και εξασθενούς Χρωμίου της Ερμιονίδας


Του Βασίλη Γκάτσου
Πολύς ο θόρυβος που γίνεται, οι υποθέσεις, οι βεβαιότητες, οι αντιπαραθέσεις, η πολιτική εκμετάλλευση   κ.λ.π. Όμως το μόνο που μετράει είναι οι αναλύσεις που έχουν γίνει από τον Δήμο μας, έστω και μη συστηματικές. Ο Δήμος δεν έχει την υποχρέωση παρακολούθησης βαρέων μετάλλων στις γεωτρήσεις του. Την υποχρέωση αυτή την έχει η Περιφέρεια βάσει της Οδηγίας 60. Άρα ο Δήμος ενήργησε προνοητικά και ορθά, αφού η Περιφέρεια δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα.

Πάρα κάτω, όχι χωρίς κόπο, έχω καταγράψει τις γεωτρήσεις του Δήμου μας. Συγκέντρωσα τις αναλύσεις (όσες μπόρεσα) ολικού και εξασθενούς Χρωμίου και τις τακτοποίησα σε δύο πίνακες:

Στον πρώτο πίνακα βλέπουμε τις Γεωτρήσεις Διδύμων, Ράδου, Λουκαϊτίου, Ηλιοκάστρου, Θερμησίου. Κατά κανόνα τα νερά τους είναι από τα βουνά μας, αυτό που λέμε "ορεινή Ερμιονίδα", δηλαδή πιο καθαρά, χωρίς επίδραση σημαντικού αστικού τοπίου, αλλά και με μικρή έως καθόλου υφαλμύρωση. Οι αναλύσεις είναι σχεδόν φυσιολογικές εκτός από την γεώτρηση: Η2. Γεώτρηση Ρίζα. Ρίζες, ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟ και δευτερευόντως στις: Λ1. Γεώτρηση Βγέθι, Βγέθι, ΛΟΥΚΑΪΤΙ και Δ3. Γεώτρηση Παπαθανασίου. ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΣΑ.

Δεν γνωρίζω επακριβώς τις θέσεις αυτές και πια γεωγραφική και γεωλογική σχέση έχουν με τη χωματερή και τον δεματοποιητή στον Σταυρό Διδύμων.

Μία παρατήρηση κατά τη γνώμη μου σημαντική: Στην Η2 γεώτρηση σχεδόν όλο το Χρώμιο είναι εξασθενές, ενώ ένα πολύ μικρό μέρος είναι τρισθενές. Αυτό σημαίνει ότι στον υδροφόρο ορίζοντα της Η2 επικρατούν μόνιμα οξειδωτικές καταστάσεις (λόγω πετρωμάτων, σύστασης υπογείων υδάτων κ.λ.π.) που δεν επιτρέπουν την αναγωγή του εξασθενούς σε τρισθενές. Δηλαδή το υπόγειο περιβάλλον είναι τέτοιο που συντηρεί μακροχρόνια την επικίνδυνη μορφή του εξασθενούς χρωμίου.

Όσο για το πώς βρέθηκε το εξασθενές στην Η2 και δευτερευόντως στην Λ1 και Δ3 δύο είναι οι εκδοχές: Είτε προέρχεται από ανθρωπογενή δράση (λύματα, βιοτεχνίες, απορρίμματα, καύσεις, κ.λ.π), είτε από γεωλογικές ή άλλες φυσικές αιτίες. Αυτά είναι δουλειά Πανεπιστημίων και όχι εύκολη.

Αποτοξινώνοντας την Ψυχή μας


Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι εκτός από το σώμα τοξινώνεται και η ψυχή; Ότι οι πεποιθήσεις και οι αρνητικές σου σκέψεις δεν μπλοκάρουν μόνο το μυαλό σου και την καρδιά σου αλλά και την ίδια σου τη ψυχή; Ότι η σωματική ακαμψία, η κούραση, η έλλειψη χαράς, το αίσθημα κατωτερότητας, η αίσθηση του ότι όλα είναι μάταια, η έλλειψη ενδιαφέροντος για τη ζωή, η συναισθηματική παγωνιά, οι πόνοι στο σώμα αλλά και σε ενεργειακό επίπεδο τα ατυχήματα ή οι αναποδιές που σου συμβαίνουν μπορεί να οφείλονται στο  ότι  έχει τοξινωθεί, ότι έχει δηλητηριαστεί όχι μόνο το σώμα αλλά και η ψυχή σου; Ότι όλα αυτά είναι σημάδια ότι η ψυχή κλαίει και θέλει να ακουστεί; 

Είναι καλό για όλους μας ανεξάρτητα σε τι επίπεδο δόνησης βρίσκεται η ψυχή μας να φροντίζουμε να την καθαρίζουμε και να την αποτοξινώνουμε. Και γι΄ αυτήν την αποτοξίνωση δεν αρκεί η ωμοφαγία, η φρουτοφαγία, η ισορροπημένη διατροφή και η σωματική άσκηση. Φυσικά συντελούν θετικά και διευκολύνουν τον δρόμο της αποτοξίνωσης της ψυχής μας αλλά χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από αυτά. 

Για να βρίσκεται σε αρμονία η ψυχή μας χρειάζεται να υπάρχει αρμονία στη σχέση που έχουν μεταξύ τους το σώμα, ο νους και η καρδιά μας. Γι' αυτό μέσα στη μέρα μας χρειάζεται να αφιερώνουμε λίγα λεπτά και να ηρεμούμε από τους εντόνους ρυθμούς της ζωής μας. Να κλείνουμε τα μάτια και να αναπνέουμε βαθιά χαλαρώνοντας μυαλό και σώμα. Να επιτρέπουμε μέσω της αναπνοής στην ησυχία και στην ηρεμία να μας αγκαλιάσουν. Κι εκεί μέσα στη σιωπή να αφουγκραζόμαστε την ψυχή μας μήπως κι έχει κάτι να μας πει. 

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ



ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ



Η  Οργάνωση Μελών
του ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ,
εν όψει του 2ου Συνέδριου του ΣΥΡΙΖΑ,
καλεί τα μέλη και τους φίλους της,
σε ανοικτή Συνέλευση,
το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη
και ώρα 18.30
στο Πνευματικό Κέντρο Ερμιόνης ( πρώην Σχολείο Συγγρού ).
Ομιλητής θα είναι ο σύντροφος Χρήστος Πιλάλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
Θα ακολουθήσει διάλογος.

Εισιτήριο πληρώνει πλέον για να παρακολουθεί τον εαυτό του στον καθρέφτη ο Γιάννης Μπέζος

Μια νέα συνήθεια έχει επιβάλλει στον εαυτό του το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος καταβάλλει χρηματικό τίμημα προκειμένου να παρακολουθήσει τον εαυτό του στον καθρέφτη.
Ο δημοφιλής ηθοποιός, έχει σταματήσει εδώ και καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις εκτός θεατρικών παραστάσεων και γυρισμάτων, αφού θεωρεί πως ο απλός κόσμος δεν έχει κανένα δικαίωμα να τον παρακολουθεί δωρεάν. Μάλιστα, σε μια πρόσφατη βόλτα του με το αστικό λεωφορείο, ο πρωταγωνιστής πολλών τηλεοπτικών επιτυχιών δεν δίστασε να ζητήσει απ' τους συνεπιβάτες του έξτρα κόμιστρο για το εισιτήριο, ως μια μικρή αποζημίωση για την συνύπαρξή τους με τον 60χρονο καλλιτέχνη.
Τον τελευταίο μήνα ωστόσο, ο Γιάννης Μπέζος θεωρεί πως ούτε ο ίδιος είναι άξιος να αντικρίζει τον εαυτό του δωρεάν. Έτσι, κάθε φορά που κοιτάζει την αντανάκλασή του, προσφέρει συμβολικά 5 ευρώ στον ίδιο, τα οποία και καταθέτει σε ειδικό λογαριασμό υπέρ του στην τράπεζα, με σκοπό την δημιουργία του πρώτου μουσείου με θέμα τον Γιάννη Μπέζο.
«Ποιος είμαι εγώ που θα μπορώ να κοιτάζω ελεύθερα τον Γιάννη Μπέζο χωρίς να τον πληρώνω; Αξίζω κάθε σεντ», τόνισε λακωνικά ο ηθοποιός μιλώντας στο koulouri. Οι δημοσιογράφοι μας προσπάθησαν να εκμαιεύσουν περαιτέρω πληροφορίες, όμως ο ηθοποιός είναι απασχολημένος αναζητώντας όσους έχουν παρακολουθήσει δωρεάν το βίντεο της βάφτισής του, ώστε να τον εξοφλήσουν αναδρομικά.

Πρότεινε ο Γιώργος Μπόλμπος

ΝΕΔΥΠΕΡ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Δελτίο τύπου

Στο  ΔΣ της 20ης Σεπτεμβρίου 2016 του Δήμου Ερμιονίδας και πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ζήτησα από το Δήμαρχο να ανακαλέσει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που είπε στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Δευτέρα το απόγευμα  για μένα αλλά και τους άλλους Επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης  του Δήμου Ερμιονίδας, αποκαλώντας μας ανεγκέφαλους, για το θέμα της «αποκατάστασης» της υπερ-χωματερής στα Δίδυμα.

Και επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά τον εαυτό του και την εν γένει αλαζονική του συμπεριφορά το αρνήθηκε.!!

Με την προσφιλή του λοιπόν μέθοδο της επίθεσης ο Δήμαρχος ξεπέρασε αυτή τη φορά τα όρια.