Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΔΥΠΕΡ:Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά της δημοτικής περιόδου 2014-2019, σε ένα κρίσιμο σημείο δηλαδή για τον απολογισμό των πεπραγμένων, των θέσεων και των παρεμβάσεων που έγιναν από τη συμπολίτευση αλλά και όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του  Δήμου Ερμιονίδας.

Η κάθε μία  βεβαίως θα κάνει τον απολογισμό της ξεχωριστά, αλλά αυτό που προέχει για το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είναι  πως όλοι, όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, πρέπει να δούμε τον τρόπο που θα ασκήσουμε την πολιτική μας, ώστε να διαχειριστούμε τα κοινά του Δήμου μας προς όφελος του δημότη.

Πρέπει λοιπόν να δώσουμε προτεραιότητα στα παρακάτω:

1) Χρηστή και αδιάφθορη διοίκηση  

2) Διαφάνεια και νομιμότητα  των αποφάσεων

3) Καλύτερη Ποιότητα στην καθημερινή εξυπηρέτηση  των κατοίκων

4) Αποτελεσματική λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Δήμου, στοχεύοντας στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του Δημότη προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

5) Ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας

6) Προώθηση των μεγάλων θεμάτων που απασχολούν το Δήμο Ερμιονίδας

7)  Καλύτερη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

8) Συνεργασία με κοινωνικούς φορείς, συλλόγους και πολίτες.

 9) Πληροφόρηση  του δημότη και  προσπάθεια συμμετοχής του στη λήψη των αποφάσεων



Η παράταξή μας όπως και στο προηγούμενο διάστημα  θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση και  διαφύλαξη των συμφερόντων του Δήμου Ερμιονίδας και των δημοτών του.

Στο πλαίσιο ενάσκησης των αρμοδιοτήτων  και του  θεσμικού μας  ρόλου θα συνεχίσουμε  να ασκούμε γόνιμη, δημιουργική και μαχητική αντιπολίτευση και θα αντιταχθούμε με όλες μας τις δυνάμεις σε ενέργειες ή παραλείψεις που απαξιώνουν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.



Τάσος Τόκας



Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας



Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ