Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Απάντηση της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ερμιονίδας στην Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Θερμησίας




Δελτίο τύπου
Κυρία Πρόεδρε,
Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.
Και ο κόσμος καταλαβαίνει.
Όπως καταλαβαίνει τις προθέσεις, τους λόγους και τη σκοπιμότητα όταν θέματα που αφορούν την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων για την οποία πασχίζουμε γίνονται αντικείμενο μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων που δεν βοηθάνε την επίλυσή τους.
Μου κάνει εντύπωση διότι ενώ μαζί με εσάς, τη Διευθύντρια και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου καταγράψαμε από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων μου τα προβλήματα που χρονίζουν (τουαλέτες, επισκευή και χρωματισμοί αιθουσών, συντήρηση κουφωμάτων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, αντικατάσταση μπασκέτας αύλειου χώρου, προστασία αύλειου χώρου, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκες κα) εσείς η ίδια ζητήσατε οι εργασίες να μην γίνουν άμεσα αλλά να περιμένουμε λίγο μέχρι τις διακοπές του Πάσχα.
Ο ρόλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου στον οποίον ανήκουν τα σχολεία είναι η αναβάθμιση των σχολικών μονάδων και εύρυθμη λειτουργία τους.
Ο ρόλος του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι η γνωστοποίηση των προβλημάτων κάθε σχολικής μονάδας και η συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή που στην προκειμένη περίπτωση δεν τηρήθηκε από εσάς.
Γνωρίζετε τον αγώνα μας να κρατήσουμε ανοιχτό το Σχολείο της Θερμησίας που η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ήθελε να κλείσει.
Ήσασταν παρούσα κυρία Πρόεδρε στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν συζητήθηκε το θεμα. Δεν είδα την επικρότηση του αγώνα μας από εσάς. Δεν είδα την ίδια ευαισθησία (που δείξατε για τον καυστήρα).
Ο οποίος έχει τελειώσει από ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες.
Πονάμε την εκπαίδευση και αυτήν υπηρετούμε.
Το αποδεικνύουμε έμπρακτα καθημερινά.Θα σας συμβούλευα για τις οποιεσδήποτε ανησυχίες σας κυρία Πρόεδρε να ενημερώνετε ΠΡΩΤΑ εμάς και ύστερα να σπεύδετε σε ιστοσελίδες τοπικών blogs και παρατάξεων διότι εκτίθεστε
ΠΡΙΝ                                                                                     ΜΕΤΑ