Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί μαθητές, Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες,
Εύχομαι από καρδιάς η σχολική σας χρονιά να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, γεμάτη υγεία και διάθεση για συστηματική δουλειά, προκειμένου να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας, καθώς και σε ένα καλύτερο αύριο για εσάς και  τις οικογένειές σας.
Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθειά τους.
Η προσπάθεια αυτή είναι δύσκολη, χρειάζεται επιμονή, υπομονή, θέληση, αλλά και θυσίες για φτάσετε τους στόχους και τα όνειρα σας.
Ταυτόχρονα, θα ήθελα να δώσω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους εκπαιδευτικούς, μιας και είναι εκείνοι που καλούνται να ανταποκριθούν σε ένα επίπονο έργο και αυτή τη χρόνια.
Στους γονείς και τους κηδεμόνες εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο για να σταθούν σωστά δίπλα στα παιδία τους.
Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, εργαζόμαστε σκληρά και συντονισμένα, προκειμένου να δώσουμε στους δημότες μας και πρωτίστως στα παιδιά μας την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.
Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι δίπλα σας, στηρίζοντας σας μέσω των δύο Σχολικών Επιτροπών και μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, των οποίων οι υπεύθυνοι θα βρίσκονται, όπως πάντα, καθημερινά σε συνεργασία μαζί σας. 
Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας

Δημήτρης Σφυρής