Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Απάντηση της ΔΕΥΑΕΡ στην ανακοίνωση του κ.Λάμπρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Σχετικά με το δημοσίευμα του Αναστάσιου Λάμπρου, που μπορείτε να δείτε εδώ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη Διευκρινιστική Επιστολή της εταιρίας «Kafsis Α.Ε.», η οποία ανακοινώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου 2017 προς ενημέρωση του σώματος και την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, ώστε να σας λυθούν οποιεσδήποτε απορίες επί του θέματος:
Document-page-001-1Document-page-002-2Document-page-003
Η παρούσα διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας παρέλαβε οφειλές στη Δ.Ο.Υ., στο Ι.Κ.Α. και στη Δ.Ε.Η., απλήρωτους προμηθευτές και υπαλλήλους και γενικά ένα οικονομικό χάος. Επίσης παρέλαβε δίκτυα με αμιαντοσωλήνες, εγκαταλελειμμένες γεωτρήσεις (ανενεργές), δίκτυα και δεξαμενές νερού σε άθλια κατάσταση, αυτοκίνητα παροπλισμένα και πάνω από όλα μία Δ.Ε.Υ.Α. με την οποία κανένας προμηθευτής δεν δεχόταν να συνάψει σύμβαση, λόγω μεγάλων συσσωρευμένων οφειλών και έλλειψης εμπιστοσύνης. Παρ’ όλα αυτά η παρούσα διοίκηση κατάφερε να ρυθμίσει όλες τις παλαιές οφειλές προς τους φορείς του Δημοσίου, να αποπληρώνει τους σημερινούς προμηθευτές, αλλά και να τηρεί ένα πρόγραμμα αποπληρωμής και εξόφλησης των παλαιών οφειλών της.
Για να συνεχιστεί η προσπάθεια για τη βελτίωση της κατάστασης της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. σε όλα τα επίπεδα, απαιτείται η συνεισφορά όλων μας στην ορθή διαχείριση του νερού, στην έγκαιρη αποπληρωμή των λογαριασμών μας και την τήρηση των διακανονισμών μας, για να μπορούμε να έχουμε πάντα νερό στις βρύσες μας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Ιωάννης Πάλλης