Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την εκδήλωση με τίτλο : ''ΒΑΒΕΛ'' από τη Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης



ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ 
Προσπαθώντας να κάνουμε τον απολογισμό της 5ης κατά σειρά παράστασης της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης με τίτλο : "ΒΑΒΕΛ", η οποία πραγματοποιήθηκε στα Μανδράκια Ερμιόνης το Σάββατο της 25ης Αυγούστου 2018 , νιώθουμε εντονότερα εφέτος πιο δυνατοί, πιο αλληλέγγυοι, πιο μαχητικοί, πιο έτοιμοι για να συνθέσουμε το δικό μας πολιτιστικό προπύργιο , την δική μας πολιτιστική Βαβέλ μακριά από τις σκοτεινές εκφάνσεις του σήμερα που μας αποδιοργανώνουν & χειροτερεύουν το "είναι" μας !!!



Και όλα αυτά γιατί ; Γιατί είναι αναρίθμητος ο όγκος των ανθρώπων που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η παράσταση μας , γιατί είναι πολλαπλή η βοήθεια και η στήριξη που απροσδόκητα δεχθήκαμε από φίλους, μέλη & εθελοντές για να υλοποιηθεί τούτη η εκδήλωση για την οποία ακούμε τα καλύτερα !!! Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για τα εκκωφαντικά σας σχόλια, για τις εκρήξεις θαυμασμού, για εκείνο το όμορφο χτύπημα στην πλάτη και εκείνη την πελώρια ανιδιοτελή αγκαλιά που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε ... Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας και μη, που από την θέση του κοινού χειροκρότησε την σκληρή μας προσπάθεια !

• ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ :




1) Στο Δ.Σ. του Φιλόπτωχου Ταμείου Ερμιόνης "Αγιος Ιωάννης ο Ελεήμων" που μας παραχώρησε για 2η χρονιά το όμορφο χώρο για την προετοιμασία των χορευτών & χορευτριών που συμμετείχαν στην παράσταση !
2)Στην Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης, Ελένη Ντάκου και τον Γιάννη Κρητσιωτάκη για την άψογη συνεργασία και συνεννόηση που είχαμε όσον αφορά την παραχώρηση του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης για τις πρόβες μας κατά την διάρκεια του Αυγούστου !
3)Το τοπικό ιστολόγιο "Ερμιονίδα μας αρέσει , δεν μας αρέσει" με εκπρόσωπο τον Σταμάτη Δαμαλίτη καθώς και το τοπικό ιστολόγιο "Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης" με εκπρόσωπο την Ρίνα Λουμουσιώτη που ήταν παρόντες και κάλυψαν την εκδήλωση μας με ουσιαστικά & ενδιαφέροντα άρθρα στα αντίστοιχα blogs !
4)Τον Παύλο & την Γεωργία Μπογέα που ήταν στο πλευρό μας για 2η χρονιά και επιμελήθηκαν ενδυματολογικά τους συμμετέχοντες της παράστασης !
5)Τους γονείς των μικρών χορευτριών για την όμορφη και ειλικρινή συνεργασία που είχαμε !

•ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ :

1)Στον Κώστα Αγγέλη για τον απαράμιλλο εθελοντισμό του όσον αφορά την κατασκευή της εξέδρας καθώς και στις Αγγελική & Δήμητρα Αγγέλη για την εξαιρετική εθελοντική κατασκευή και απόδοση του σκηνικού της εκδήλωσης μας !
2)Τους χορηγούς της εκδήλωσης μας που στέκονται οικονομικά στο πλευρό μας για ακόμα μια χρονιά ,οι οποίοι κάλυψαν στο ακέραιο όλα τα έξοδα της εκδήλωσης !
3)Τους χορευτές & τις χορεύτριες (αναπόσπαστο κομμάτι της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης) που εκπληρώνουν κάθε χρόνο με ενθουσιασμό και ανιδιοτέλεια τις ιδέες μου , τις επιθυμίες μου , τα όνειρά μου , τις πεποιθήσεις μου οι οποίες καταλήγουν να είναι κάθε χρόνο κομμάτι του συλλογικού εαυτού μας , κομμάτι της χορευτικής μας οικογένειας ! Τους ευχαριστώ που με μόχθο τοποθετούν στην καθημερινότητα τους το χορευτικό μας παραμερίζοντας ίσως τις δουλειές τους , τις υποχρεώσεις τους , τις οικογένειές τους !

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παράσταση μας , θα επιστρέψουμε και με βίντεο με στιγμιότυπα !!!

Φωτογραφίες : Άννα Μαζλουμίδη
Μουσική Συνοδεία εκδήλωσης : ΤΖΙΤΖΙΚΕΣ
Διοργάνωση : Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης

Σας ευχαριστούμε πολύ ! #χοερ

Με τιμή,
Εκ μέρους της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης,
Κωστής Σκούρτης














Περισσότερες
φωτογραφίες  βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο ---->
Βαβέλ 2018 , Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης - Google Drive  )