Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

"Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα" απο τη Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης και τις " Μορφές έκφρασης"

Ο Δεκέμβρης ήρθε & φέρνει μαζί του ευχάριστα νέα !!! 

Με αφορμή τα 5 χρόνια ύπαρξης & πολιτιστικής προσφοράς της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης, διοργανώνουμε ποικίλες και ενδιαφέρουσες δράσεις ! 

Ο λόγος για την πρώτη παράσταση της σεζόν με τίτλο : "Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα'' η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο "Αrtικι'' στις 22/12/2018 σε συνεργασία με τον Αθηναϊκό θεατρικό θίασο ''Μορφές Έκφρασης" !!! Η παράσταση είναι διπλή : στις 17:30 & στις 19:30 για να την παρακολουθήσουν όλοι μας οι φίλοι ! 



Η θρυλική παράσταση της Ματίνας Τσιγκούνη και του Θωμά Κινδύνη έρχεται στον Πολυχώρο "Αrtικι'' στις 22/12/2018 !!!

Η παράσταση αφορά τα ελληνικά χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα σε ένα θεατρικό πάντρεμα που θα σας ξετρελάνει !!! 12 Ηθοποιοί & τραγουδιστές και περίπου 30 χορευτές της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης είναι έτοιμοι να παρασύρουν μικρούς & μεγάλους σε ρυθμούς χριστουγεννιάτικους !!!

Ανάμεσα στα άτομα του θεατρικού θιάσου και ο συντοπίτης μας : Δημήτρης Σκούρτης !

Κάλαντα, δρώμενα, χοροί αλλά και μύθοι για τους τρομερούς καλικαντζάρους θα ξετυλιχτούν μπροστά μας για να μας μεταφέρουν σ' έναν κόσμο σχεδόν παραμυθένιο πια, που όμως είναι ριζωμένος στην καρδιά μας! Ένα Ελληνικό Musical με ζωντανή μουσική: Γκάιντα, Κλαρίνο, Κιθάρα, φλογέρες, κρουστά, μεταλλόφωνα, ξυλόφωνα, χορό και φυσικά πολύ Χριστουγεννιάτικη αγάπη!

Σκηνοθεσία: Θωμάς Κινδύνης
Κείμενα: Ματίνα Τσιγκούνη
Χοροδιδάσκαλος - Επιμέλεια χορευτικής παρουσίασης : Κωστής Σκούρτης
Διοργάνωση : Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης

Είσοδος : 7€
Τηλ. Κρατήσεων : 6978826680 & 6986699406

Σας περιμένουμε !!! #χοερ #5χρόνια