Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Χριστούγεννα στο Κρανίδι!! Μία εικόνα....χίλιες λέξεις!!!

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο του Κρανιδίου είναι κάτι που εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρεί όλους εμάς τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες μας.
Η επάνω Πλατεία του Κρανιδίου χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις και όχι προχειρότητες, χρειάζεται ομαδική δουλεία και συλλογική προσπάθεια για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με σπασμωδικές κινήσεις, που ίσως δεν πληρούν τις νόμιμες προδιαγραφές, παρά αποσκοπούν μόνο στην ψηφοθηρία, το πρόβλημα δεν λύνεται αντίθετα διογκώνεται.

Κτηματολόγιο της ταλαιπωρίας

Λάθος ότι οι περισσότεροι που θα υποβάλλουν αιτήσεις  στο Κτηματολόγιο είναι από την Ερμιονίδα, δηλαδή μόνιμοι κάτοικοί της.
Οι περισσότεροι είναι από την Πρωτεύουσα:
Σχεδόν όλοι όσοι έχουν εξοχικά ή αγορασμένα κτήματα μένουν στην Πρωτεύουσα.
Οι περισσότεροι παλιοί κάτοικοι που έχουν κτήματα δεν μένουν πια στην Ερμιονίδα αλλά στην Πρωτεύουσα.
Με το να ζητάτε γραφείο κτηματολογικό στο Κρανίδι υποβάλετε όλους αυτούς σε μεγαλύτερο κόπο και έξοδα. Μήπως επειδή δεν ψηφίζουν στην Ερμιονίδα τους ξεχάσατε;

Το βέβαιο είναι ότι κάτοικοι Ναυπλίου και πέριξ αυτού που να έχουν ιδιοκτησίες στην Ερμιονίδα είναι ελάχιστοι.

Άρα έπρεπε ένα Κτηματολογικό στην Ερμιονίδα και ένα κάπου στην Πρωτεύουσα.
Μεγάλη απερισκεψία να κουβαλήσουν όλο τον κόσμο στο Ναύπλιο, αλλά και απόδειξη ότι άλλα λέμε για αποκέντρωση και άλλα γίνονται στην πράξη.

Βασίλειος Γκάτσος

Πάνος Αποστόλου προς ενημέρωση των δημοτών

Η αναφορά στο προσώπου μου απο τον κ .Ιωάννη Δημαράκη σε δελτίο τύπου  του που δημοσιεύσατε  περιέχει ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία  καθώς δεν έχω λάβει  καμιά αμοιβή λόγω της ιδιότητας μου ώς αντιπρόεδρος της επιχείρησης(η οποία δεν προβλέπεται καν)  όπως αναφέρει για το αντίθετο  ο ίδιος.
Για πλήρη ενημέρωση των δημοτών σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε τα παρακάτω έγγραφα που αποδεικνύουν το αληθές...Δηλώνω επίσης ότι θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα .μου.

Πάνος Αποστόλου 


.
Αποχημίωση μελών ΔΣ .(προβλέπεται για όλα τα μέσα του Δ.Σ)

ΔΗΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ


Κρανίδι 20/12/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ από την Δευτέρα 17/12/2018 ξεκίνησε η συλλογή δηλώσεων σε διάφορες περιοχές μεταξύ των οποίων και στο Δήμο Ερμιονίδας. Η υποβολή δηλώσεων είναι υποχρεωτική και έτσι χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να μεταβούν στο Ναύπλιο όπου λειτουργεί γραφείο του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ για να διεκπεραιώσουν αυτή την διαδικασία. Δυστυχώς κανένας υπεύθυνος δεν σκέφτηκε την απόσταση και την

Ο Απόλλωνας Γλύκας συμμετέχει σε έκθεση




Phoenix Athens is pleased to invite you
to the opening of the exhibition 


An Elephant in the Room 

 
Katerina Anastasiou
Lina Avramidou
John Bicknell
Dimitra Bouritsa
Anna Fafaliou
Maria Fragoudaki
Apollonas Glykas
Nikos Iavazzo
Pavlow Ioannides
Stella Kapezanou
Michalis Karageosis
Maria Letsiou
Athanasia Panagea
Alexandros Voutsas
Myrto Xanthopoulou



Opening: 20.12 8pm
21/12 - 25/01

 
 Asklipiou 89, 11472, Neapoli

θέσεις για ΑμεΑ και συγγενείς ΑμεΑ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ



ΚΡΑΝΙΔΙ 20/12/2018
Τα κολωνάκια δρόμου στην Πάνω Πλατεία Κρανιδίου δυσχεραίνουν την κυκλοφορία και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες.
Την Τετάρτη 19/12/2018, ο Δήμος Ερμιονίδας τοποθέτησε 12 πορτοκαλί βιδωτά κολωνάκια απαγόρευσης παρκαρίσματος επί του κεντρικού δρόμου της Πάνω Πλατείας Κρανιδίου, μπροστά από το άγαλμα του Γιάννου Κρανιδιώτη.
Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, δέχθηκα πλήθος διαμαρτυριών από κατοίκους του Κρανιδίου και μετά από επιτόπια αυτοψία διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη ενέργεια, πέρα από το απαράδεκτο αισθητικό αποτέλεσμα που έχει, δεν προσφέρει καμία χρησιμότητα στην κυκλοφορία των οχημάτων, το αντίθετο μάλιστα πετυχαίνει, αφού στενεύει κατά ενάμιση περίπου μέτρο τον κεντρικό δρόμο της Πάνω Πλατείας Κρανιδίου.
Έτσι δυσχεραίνεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.
Δεδομένου ότι η αυθαίρετη τοποθέτηση εμποδίων σε δημόσιο δρόμο χωρίς άδεια είναι ποινικό αδίκημα, ερωτώ δημοσίως τον κ. Δήμαρχο Ερμιονίδας και τον καλώ να μου απαντήσει άμεσα, εάν για το εν λόγω έργο:
1.     Υπάρχει η απαραίτητη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας;

Νέο βιβλίο:«Η μουσικοχορευτική παράδοση της Ερμιόνης»


Και να, έφτασε η στιγμή. Σήμερα στις βιτρίνες των βιβλιοπωλείων της Αθήνας τοποθετείται το βιβλίο «Η μουσικοχορευτική παράδοση της Ερμιόνης» από τις Εκδόσεις ΑΡΤΕΟΝ.
Η έκδοσή του προικίζει την τοπική λαογραφία με ευανάγνωστα κείμενα, με αυτούσιες αφηγήσεις ικανές να αγκαλιάσουν αναδρομικά στο παρελθόν.
Στις 94 σελίδες του περιλαμβάνονται επίσης τραγούδια αρυτίδωτα, ερωτικά, μελωδικά, τραγούδια κανταδόρικα που άφησαν τ’ αποτυπώματά τους στις γειτονιές της Ερμιόνης. Και φυσικά ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όλο το υλικό συλλέχθηκε με ιδιαίτερο μόχθο και αποτελεί σημαντική συμβολή στη ζώσα ιστορία για τους παλαιότερους και κατανόησης για τους νεότερους.


Παρασκευή Σκούρτη

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης ευχές


ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ


Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕς Δέκατο όγδοο μέρος


Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Δέκατο όγδοο μέρος

Δημήτρης Τουτουντζής

Η Ακτή των Πειρατών.

Η ακτή της Αραβίας τελειώνει προς τα ανατολικά στη χερσόνησο του Ομάν. Συνορεύει προς βορρά με τον Περσικό κόλπο, όπου μπαίνει κανείς, όταν έρχεται από την Ερυθρά Θάλασσα, από το στενό του Ορμούζ. Όταν ο ποντοπόρος, που φτάνει από τον κόλπο του Ομάν, πλησιάζει σ’ αυτό το στενό, βλέπει αριστερά του μια χαμηλή και ανώμαλη ακτή, που είναι γνωστή στους ναυτικούς από αιώνες με το όνομα Ακτή των Πειρατών. Αυτή η ακτή απλώνεται σε έκταση εκατόν πενήντα μίλια περίπου.
    Αυτή η περιοχή στάθηκε πιθανότατα το λίκνο της ναυσιπλοΐας και φυσικά και της πειρατείας. Η γεωγραφική της θέση την κάνει τον πρώτο κρίκο των εμπορικών σχέσεων ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση. Όταν αρχίσανε να μεταφέρονται τα εμπορεύματα της Ανατολής προς τη Δύση, οι Άραβες του Ομάν ήταν εκείνοι που τα έφεραν από τις Ινδίες στην Αραβία. Το εμπόριο αυτό αναφέρεται κιόλας στις επιγραφές που βρέθηκαν στη Νινευή, στη Βαβυλώνα και στην Αίγυπτο, πράγμα που μας φέρνει πίσω στο 5.000 π.Χ. Οι Άραβες αυτής της ακτής, στην αρχή οδήγησαν διαδοχικά με το κουπί ή με το πανί τα μικρά πλεούμενά τους όσο πήγαινε μακρύτερα κατά μήκος των ακτών της Αραβίας. Τελειοποιώντας σιγά-σιγά τη ναυπηγική και τη ναυσιπλοΐα, διακινδυνεύανε σε μεγάλη απόσταση από την ακτή και καταλήξανε να φτάσουν σε μακρινές χώρες.

Τάσος Λάμπρου ευχές


"Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα" απο τη Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης και τις " Μορφές έκφρασης"

Ο Δεκέμβρης ήρθε & φέρνει μαζί του ευχάριστα νέα !!! 

Με αφορμή τα 5 χρόνια ύπαρξης & πολιτιστικής προσφοράς της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης, διοργανώνουμε ποικίλες και ενδιαφέρουσες δράσεις ! 

Ο λόγος για την πρώτη παράσταση της σεζόν με τίτλο : "Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα'' η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο "Αrtικι'' στις 22/12/2018 σε συνεργασία με τον Αθηναϊκό θεατρικό θίασο ''Μορφές Έκφρασης" !!! Η παράσταση είναι διπλή : στις 17:30 & στις 19:30 για να την παρακολουθήσουν όλοι μας οι φίλοι ! 

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ομόρφυνε η νότια πλευρά της Ερμιόνης


Ομόρφυνε η νότια πλευρά της Ερμιόνης με τα νέα παγκάκια και τις μικρές παρεμβάσεις.
Μπράβο στους υπευθύνους του Λιμενικού ταμείου.
Μακάρι να ακολουθήσουν και τα  άλλα έργα που υποσχέθηκαν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα για την Ερμιόνη, έστω και στην εκπνοή του χρόνου.

Πρ.Ε.Π.Ερμιόνης


ΘΕΣΗ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΑΕΡ

Τρίτη 18 -12-2018

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΕΡ

Έχοντας διατελέσει για μικρό χρονικό διάστημα αναπληρωματικό μέλος της ΔΕΥΑΕΡ, από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο του 2017, με την παράταξη της ΝΕΔΥΠΕΡ έχω να επισημάνω τα ακόλουθα:

Μετά από την ανάγνωση της επιστολής του κου Αποστόλου προς τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης προκύπτουν τα εξής:
Θα έπρεπε να παίρνει πάνω από δώδεκα χιλιάδες ευρώ το χρόνο για να αφιερώσει χρόνο και να διαβάσει τους νόμους που διέπουν την ιδιότητα του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΡ.

-Ακόμα κι αν δεχτούμε την άγνοια του, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ύπαρξη των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. ΔΕΥΑΕΡ. Δηλαδή ούτε εκείνοι γνώριζαν;

οδοιπορικό στην αρχαιότερη ζωντανή δημώδη μουσική της Ευρώπης

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Δημαράκης:Τα απόνερα της ΔΕΥΑΕΡ «πνίγουν» τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ.



Τα απόνερα της ΔΕΥΑΕΡ «πνίγουν» τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ.

Ο κ. Π. Αποστόλου σε επιστολή, που δημοσιοποίησε στον τοπικό τύπο και τα ιστολόγια στις 17-12-2018, παραδέχεται ότι η συμμετοχή του σε συνεδριάσεις, κατά τις οποίες ανετίθεντο έργα και μάλιστα με τον τρόπο των απευθείας αναθέσεων στην εταιρεία των αδελφών του, ήταν μη νόμιμη.
Βέβαια η παραπάνω παραδοχή γίνεται από τον κ. Αποστόλου μετά από τη νομικά τεκμηριωμένη καταγγελία του κ. Π. Δαγρέ στην κα Εισαγγελέα Αργολίδας, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία της διερεύνησης της υπόθεσης.
Πράγματι ο κ. Αποστόλου, ως Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Δημοτική Επιχείρηση και αμειβόταν από αυτήν. Εκτός από την αμοιβή του, που ελάμβανε ως Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ, πληρωνόταν επιπλέον με 11.880 ευρώ ετησίως για να ελέγχει, μεταξύ άλλων αρμοδιοτήτων, τις βλάβες του δικτύου ύδρευσης του Δήμου και την καλή εκτέλεση της αποκατάστασης αυτών των βλαβών.
Με λίγα λόγια αμειβόταν για να αναθέτει έργα στην εταιρεία των αδελφών του και να εποπτεύει την καλή εκτέλεση των έργων των αδελφών του!
Ο κ. Αποστόλου ισχυρίζεται ότι δεν εγνώριζε ότι αυτό είναι μη νόμιμο.  Αναφέρει στην επιστολή του ότι εγώ το εγνώριζα και ότι του το επισήμανα. Όμως ισχυρίζεται ότι αυτή η επισήμανση έγινε με ειρωνικό τρόπο από μέρους μου, γεγονός το οποίο είναι παντελώς ψευδές.
Νομίζω ότι εύκολα ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι ούτε νόμιμο αλλά ούτε και ηθικό το να αναθέτει ο αδελφός έργα στην εταιρεία των αδελφών του. Επομένως και ο κ. Αποστόλου αποκλείεται να μην το είχε αντιληφθεί. Απλούστατα τοποθέτησε το προσωπικό του συμφέρον πάνω και από την νομιμότητα και από την ηθική.
Να επισημάνω επίσης ότι η ΔΕΥΑΕΡ πλήρωνε δικηγόρο των Αθηνών, με υπερβολικές αμοιβές μάλιστα, για να παρέχει νομικές συμβουλές και νομική κάλυψη στην Δημοτική Επιχείρηση. Ο εν λόγω δικηγόρος δεν είχε ενημερώσει τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ ότι η ανάθεση έργων από αδελφό σε αδελφό είναι μη νόμιμη; 

ΕΥΧΕΣ Δ.Κ.ΕΡΜΙΟΝΗΣ 2019


Όμως ... Δεν μπαίνω εδώ


Κοινοποίηση Έλλη Βασιλάκη

New Piece I - Since She

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ"


ΤΟΚΑΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΕΡ


Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Μετά την σημερινή  επιστολή  του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΕΡ κ. Αποστόλου, στενού συνεργάτη για πολλά χρόνια στα δημοτικά πράγματα του κ. Σφυρή, στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της Ερμιονίδας με τίτλο « Έχει δίκιο ο Δαγρές», με την οποία επιβεβαιώνει την   παραβατικότητά του σε αποφάσεις της επιχείρησης, αναδεικνύονται όχι μόνο οι δικές του ευθύνες αλλά και οι τεράστιες  ευθύνες του Δημάρχου Ερμιονίδας κ.  Δημήτρη Σφυρή ο οποίος δια του θεσμικού του ρόλου  αποτελεί το κυρίαρχο όργανο και εγγυητή των συμφερόντων του Δήμου.

Μέσα από το νομικό πλαίσιο και τους κανόνες που διέπουν την λειτουργία των ΟΤΑ είναι πολλές οι διατάξεις που επιβεβαιώνουν την ευθύνη του δημάρχου  στην διεκπεραίωση των καθηκόντων του. Έτσι στο  Άρθρο 58  του Ν. 3852 /2010 (Καλλικράτης)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Πρόσκληση για μια πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια από το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμιόνης



Ευχές από το Δήμο Ερμιονίδας


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΑΓΡΕΣ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, τις τελευταίες ημέρες ακούω ξανά και ξανά τις μαγνητοφωνήσεις των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., πράγματι συμμετείχα στην ψηφοφορία. Η νομοθεσία λέει, ότι σε περίπτωση που ο μειοδότης των προσφορών που ανακοινώθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. είναι γονιός ή αδελφός, πρέπει το μέλος να απέχει από την ψηφοφορία δηλώνοντας κώλυμα. Αυτό δεν το ήξερα και για αυτή μου την άγνοια νόμου, η ποινή είναι αναπόφευκτη.

Με τις γνώσεις μου και με την προσωπική μου εργασία έδωσα λύση σχεδόν σε όλα τα προβλήματα της ύδρευσης  που υπήρχαν ανά Κοινότητα του Δήμου μας με αισθητά αποτελέσματα στον δημότη, και εκτέθηκα για ένα «ΠΑΡΩΝ», που έπρεπε να δηλώσω σε ένα συμβούλιο.

ΑΝ ΛΑΜΠΡΟΥ:ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ




Κρανίδι 17/12/2018

ΠΡΟΣ

- Γραφείο Δήμαρχου 

κ. Δ. Σφυρή

Κοινοποίηση

-         Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής

-         κ. Ι. Αντωνόπουλο

Πρόεδρο – Μέλη της ΔΚ Ερμιόνης  

 κ. Π. Μέξη

- Υπηρεσία Δόμησης

- ΑΤ Ερμιονίδα

- Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου



ΘΕΜΑ  : Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ «ΜΥΛΟΣ» ΣΤΗΝ ΔΚ ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!



Κύριε Δήμαρχε

Με επιστολή μου στις 15 Μαρτίου 2018 σας γνωστοποίησα την καταγγελία μου ότι το δημοτικό αναψυκτήριο «ΜΥΛΟΣ» της ΔΚ Ερμιόνης βρίσκεται σε κατάσταση λεηλασίας , τώρα πλέον είναι σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης». Με επανειλημμένα λάθη της διοίκησης δήμου, πέρασαν δυο χρόνια από την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για ενοικίαση (αρχές 2017) και αυτή δεν έγινε εκτελεστή , γιατί δεν είχε συνεδριάσει το συμβούλιο της ΔΚ Ερμιόνης , στην συνέχεια ακολούθησε (αρχές 2018) νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία όμως άλλαξε σημαντικούς όρους που είχε αποφασίσει το συμβούλιο της ΔΚ Ερμιόνης με αποτέλεσμα να βγει άγονη η διαγωνιστική διαδικασία αφού με την εισήγηση σας αλλάξατε την αρχική τιμή εκκίνησης και φυσικά είχε προηγηθεί η καταστρατήγησης των ορών του αρχικού ΦΕΚ ίδρυσης και είχαμε πάλι επανάληψη του διαγωνισμού.

Αποτέλεσμα η λεηλασία του δημοτικού αναψυκτηρίου (ΜΥΛΟΣ) συνεχίζεται με τις ενέργειες σας και τις παραλείψεις σας καταστρέφεται η δημοτική μας περιουσία.