Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ:ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πέμπτη 24  Ιανουαρίου 2019



Επιστολή στον κ. Πάλλη Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ με κοινοποίηση στον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Σφυρή Δημήτρη απέστειλε σήμερα η ΝΕΔΥΠΕΡ,  για ενημέρωση σχετικά με τις πολλές αποφάσεις για επισκευές μηχανημάτων, αντλιών κ.λ.π. που ελήφθησαν σε μία συνεδρίαση της 21ης Δεκεμβρίου 2018.


Ακολουθεί η επιστολή:



"ΠΡΟΣ



κ. Πάλλη Ιωάννη



Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ



Κοινοποίηση:


κ. Σφυρή Δημήτριο


Δήμαρχο Ερμιονίδας


ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με τις πολλές αποφάσεις του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ της 21-12-2018 για επισκευές μηχανημάτων κ.λ.π..


κ. Πρόεδρε,


Εντύπωση προκαλεί πως στο ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ  της 21ης Δεκεμβρίου 2018 πάρθηκαν πολλές αποφάσεις για επισκευές διαφόρων μηχανημάτων, αντλιών κ.λ.π. τις οποίες αναθέσατε με την διαδικασία της «απευθείας αναθέσεως».


Είναι δε περίεργο πως σε μία συνεδρίαση στο τέλος της χρονιάς και πάνω στην περίοδο των εορτών   «βγήκαν» τόσες πολλές μαζεμένες βλάβες.



   Μετά τα παραπάνω και προς ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Ερμιονίδας  παρακαλώ να μας αποστείλετε:


1) Τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της ΔΕΥΑΕΡ με τις οποίες κρίνατε πως υπάρχει ανάγκη για την εκτέλεση των επισκευών. Στις αποφάσεις σας άλλωστε αναφέρετε πως :«Στη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. υπάρχει ανάγκη για την εκτέλεση της …».


2) Τις εκθέσεις-αιτήματα των αρμοδίων οργάνων της ΔΕΥΑΕΡ τις οποίες απέστειλαν στην Τεχνική Υπηρεσία  του Δήμου Ερμιονίδας για την σύνταξη των Τεχνικών Εκθέσεων από το Τμήμα Τεχνικών Έργων, Ύδρευσης και Αποχέτευσης.


3) Τις Τεχνικές Εκθέσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας για το κάθε έργο ξεχωριστά.


 


Τάσος Τόκας.


Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας


Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας"