Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Διαγωνισμός Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας στην Ερμιόνη


Διοργανώνεται  για 10η  χρονιά στην Ερμιόνη 
Διαγωνισμός Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας.

Το   θέμα του διαγωνισμού Ελεύθερο

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους φωτογράφους.  Μπορείτε να συμμετέχετε με 1 έως και 3 έγχρωμες η ασπρόμαυρες φωτογραφίες.
Μετά τις 20/7/2019  τελευταία ημέρα αποδοχής συμμετοχών, θα ακολουθήσει έκθεση  των φωτογραφιών και  βράβευση των τριών πρώτων διαγωνιζόμενων από 9 έως και 11 Αυγούστου 2019.
Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από  προσωπικότητες  με γνώση της φωτογραφίας και της τέχνης.
Το κοινό  συμμετέχει στη διαμόρφωση του  τελικού αποτελέσματος  με τη ψήφο του.

Επικοινωνία :  protoenpoermionis@gmail.com

         2754031366-41003
         6977255437- 6972425920

Οργάνωση : Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ



Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους φωτογράφους ανεξαρτήτου ηλικίας .  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός φωτογράφος.
Οι φωτογραφίες που μπορείτε να υποβάλετε  μπορεί να είναι 1 έως  3,  τυπωμένες σε μέγεθος  210 x 297 mm  (Α4) έγχρωμες ή ασπρόμαυρες σε φωτογραφικό χαρτί και να αναγράφουν στην πίσω πλευρά το όνομα του διαγωνιζόμενου και το αύξοντα αριθμό που θα έχει η κάθε φωτογραφία. (Η εκτύπωση των φωτογραφιών σε διάσταση Α4 στην Ερμιονίδα κοστίζουν 3Ε η μία)
Στο protoenpoermionis@gmail.com θα  στείλετε τις φωτογραφίες σας και σε ηλεκτρονική μορφή. 

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης – έκθεσης – εκτύπωσης  των φωτογραφιών τους για κάθε σκοπό, εκτός της εμπορικής εκμετάλλευσης, με τον όρο της αναφοράς του ονόματός του φωτογράφου.
Η κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι αποκλειστικότητα του διαγωνιζόμενου. Ο διαγωνιζόμενος με τη συμμετοχή του δηλώνει  ότι  τα υποβαλλόμενα έργα αποτελούν προσωπικές και αυθεντικές δημιουργίες.
 Μετά τις 20/7/2019  τελευταία ημέρα αποδοχής συμμετοχών, θα διοργανωθεί η βράβευση των 3 πρώτων διαγωνιζόμενων και θα ακολουθήσει έκθεση  των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες σας θα σας επιστραφούν μετά τη λήξη της έκθεσης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

 ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ
(Για το διαγωνισμό φωτογραφίας)
ΕΡΜΙΟΝΗ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΤΚ 21051

 Στιγμιότυπα από προηγούμενο διαγωνισμό