Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Δυνατή Ερμιονίδα :"Γιατί η αλήθεια δεν κρύβεται!!"

Φίλες και φίλοι
Αυτές τις Άγιες Ημέρες, εμείς στη Δυνατή Ερμιονίδα σεβόμενοι το πνεύμα των ημερών, δεν κάναμε καμία πολιτική δημοσίευση. Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.
Συνεχίζουμε λοιπόν την ενημέρωση των δημοτών, δημοσιεύοντας τη συνέχεια όσων είχε ανακοινώσει για τις Τοπικές Κοινότητες Θερμησίας και Ηλιοκάστρου, ως πρόγραμμα στην προεκλογ
ική περίοδο το 2014, ο απερχόμενος Δήμαρχος και πόσα απ’ αυτά έχουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. Ο κύριος Σφυρής εξαναγκάζεται με αυτό τον τρόπο να κάνει απολογισμό στους δημότες. Είναι γνωστό, ότι αυτό ανήκει στις νομικές και θεσμικές υποχρεώσεις του, αλλά δεν τόλμησε πέντε χρόνια να το πραγματοποιήσει ούτε μια φορά. Πιστεύουμε ότι είναι δική μας υποχρέωση να υπενθυμίσουμε στους δημότες μας όλα εκείνα τα οποία τους είχε υποσχεθεί τον Μάιο του 2014, ο κύριος Σφυρής, με βάσει τα οποία απέσπασε την ψήφο τους. Εμείς στην Δυνατή Ερμιονίδα εμπιστευόμαστε την κρίση και την γνώμη των πολιτών, δεν θα αφήσουμε όμως κανένα περιθώριο στον απερχόμενο Δήμαρχο να παραπλανήσει και να εξαπατήσει ξανά κανέναν. Πέντε χρόνια είμαστε δίπλα στους δημότες, δουλεύουμε για τους δημότες και μόνον για το συμφέρον του Δήμου.

Γραφείο Τύπου
Δυνατής Ερμιονίδας