Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Δήλωση Κρουμπούζου Ευάγγελου του Χρήστου Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Εκλογικής Περιφέρειας Κρανιδίου

Πολίτες της Ερμιονίδας
   Κατοικώ στο Κρανίδι, είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Σαράντου και έχουμε μια κόρη 3,5 ετών.
Ολοκλήρωσα τις σπουδές στο Γενικό λύκειο Κρανιδίου και είμαι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων της Σχολής τουριστικών επιχειρήσεων Τολού.
  Στον τομέα του Τουρισμού είχα επαγγελματική δραστηριοποίηση για πάνω από δεκαπέντε (15) χρόνια.
Επίσης είμαι εγγεγραμμένος και πιστοποιημένος νέος αγρότης και ως ελεύθερος επαγγελματίας πλέον ασχολούμαι συστηματικά με την γεωργία (ελαιοπαραγωγή) και την κτηνοτροφία.

   Είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές και να ζητήσω την ψήφο σας, και καταλύτης σε αυτή την απόφασή μου είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο Κος Σφυρής Δημήτριος ο οποίος έχει αποδείξει περίτρανα τι έργο έχει υλοποιήσει και επίσης τα χαρακτηριστικά του που  είναι η εντιμότητα η τεράστια εμπειρία και η αποτελεσματικότητα του.

   Όλα αυτά με οδήγησαν να αποδεχθώ την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Κου Σφυρή και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις 26 Μαΐου 2019.

   Στην Εκλογική αναμέτρηση αυτή, ζητώ την ψήφο σας για την ολοκλήρωση όλων των μεγάλων έργων, για την συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου μας σ όλους του τομείς, τοποθετώντας πάνω από όλα και με περίσσια σεβασμού στον άνθρωπο και στο περιβάλλον μας.
   Γιατί λοιπόν να ρισκάρουμε το μέλλον του τόπου μας, ενώ μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμη πιο μπροστά με την Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας;

Συνεχίζουμε δυναμικά.

Κρουμπούζος Ευάγγελος του Χρήστου

#ΔημοτικήΣυνεργασίαΕρμιονίδας
#συνεχίζουμεδυναμικά
#συνεχίζουμεόλοιμαζί