Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ

  
Αγαπητοί Συνδημότες,
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει Δήμαρχος ο οποίος αντικαθιστά τους επιτυχημένους συνεργάτες του που παράγουν έργοπου αυτός τους έχει ορίσει, με το πρόσχημα ότι δήθεν κωλυσιεργούν το έργο του και δεν τον αφήνουν να «ολοκληρώσει» το πρόγραμμά του.
Με μεγάλη χαρά την 1η Οκτωβρίου 2018, είδα στο διαδίκτυο την διακήρυξη δημοπράτησης της τοποθέτησης των μηχανημάτων αυτόματης παροχής νερού και ηλεκτρικού ρεύματος (πίλαρς),στα Μαντράκια.
Βλέπε το δημοσίευμά μου τότε:

 Και αντί λοιπόν ο κ. Σφυρής να ενθαρρύνει και να επαινέσει το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας, που επιτέλους προχώρησε στην δημοπράτηση της τοποθέτησης των πίλαρς στα Μαντράκια, αντικατέστησε με τον εαυτό του και με χρονοβόρα διαδικασία, τον τότε επιτυχημένο Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, ο οποίος είχε κάνει πράξη την πολύχρονη επιθυμία όλων των επαγγελματιών των Μαντρακίων
Τότε, πριν 8 μήνες δηλαδή, ο κ. Σφυρής διαλαλούσε δεξιά και αριστερά, ότι δεν προχωρούσαν τα έργα του Λιμενικού Ταμείου και ότι θα τα ολοκλήρωνε αυτός σαν νέος Πρόεδρος που είχε αναλάβει καθήκοντα.
Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών του, σήμερα 8 μήνες μετά, είναι ότι δεν έχουν τοποθετηθεί τα πίλαρς στα Μαντράκια, ενώ άρχισε η τουριστική περίοδος και επισκέπτονται την Ερμιόνη τα τουριστικά σκάφη. 
Αγαπητοί συνδημότες, με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην πολύχρονη δημαρχιακή μου θητεία σας λέω και σας τονίζω:
Όταν ο Δήμαρχος προσπαθεί να μεταφέρει τις δικές του ευθύνες και την ανικανότητά του να ολοκληρώσει ένα μεγάλο έργο, στους συνεργάτες του και δεν ολοκληρώνει τα έργα που υπόσχεται στους Δημότες, τότε δεν έχει πρόσωπο για να ζητήσει ξανά την ψήφο σας.

Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης