Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Η Θερμησία δίπλα στον Τάσο Λάμπρου και την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.




Την αμέριστη στήριξη και την έμπρακτη εμπιστοσύνη τους στον Τάσο Λάμπρου και στους άξιους συνεργάτες του, που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ, έδειξαν με την μαζική τους παρουσία οι κάτοικοι της Θερμησίας, κατά την διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του αυριανού Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Λάμπρου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου, στην πλατεία του χωριού.
Ο Τάσος Λάμπρου, δεσμεύτηκε ενώπιον των Δημοτών, για ένα Δήμο ανοιχτό, που θα λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια. Τόνισε ότι η ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ ως Δημοτική Αρχή, θα λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια, συναίνεση και συλλογικότητα και ότι ο ίδιος ως Δήμαρχος, θα έχει το γραφείο του ανοιχτό σε κάθε δημότη.
Παράλληλα αφιέρωσε σημαντικό μέρος της ομιλίας του στις προγραμματικές δεσμεύσεις της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. που ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θα εργαστούν σκληρά, ώστε να υλοποιηθεί ο μεγάλος στόχος που είναι η καλύτερη δυνατή ανάπτυξη όλης της περιοχής.


Αναλυτικά και όσον αφορά την Κοινότητα της Θερμησίας, αναφέρθηκε στις άμεσες προτεραιότητες με τις οποίες θα ασχοληθεί ως Δήμαρχος Ερμιονίδας από την 1η Σεπτεμβρίου 2019, λέγοντας χαρακτηριστικά:
Δεσμευόμαστε όταν με την ψήφο σας αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, να κάνουμε πράξη τα παρακάτω έργα, τα οποία έμειναν στις προεκλογικές εξαγγελίες και στα προγράμματα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Εκτός από την καθημερινότητα, την καθαριότητα και τον επαρκή δημοτικό φωτισμό:
Πρώτο μέλημά μας, είναι η συνεχής, αδιάλειπτη και καθημερινή επάρκεια νερού ύδρευσης στις βρύσες όλων των κατοίκων του χωριού, όλες τις εποχές του χρόνου (Χειμώνα – Καλοκαίρι).
Δεύτερο μέλημά μας, είναι η αποκατάσταση και η συχνή συντήρηση όλων των δημοτικών και αγροτικών δρόμων της Θερμησίας.
Τρίτο μέλημά μας, είναι η αξιοποίηση - τουριστική ανάδειξη του Κάστρου και ο φωτισμός του.
Τέταρτο μέλημά μας, είναι η συνέχιση των οικιστικών παρεμβάσεων, με επέκταση των σταμπωτών μέσα στο χωριό.
Πέμπτο μέλημά μας, είναι η έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή μικρού Αλιευτικού Καταφυγίου στο συνοικισμό Πηγάδια της Κοινότητας Θερμησίας.
Έκτο μέλημά μας, είναι η χρηματοδότηση από τον Δήμο Ερμιονίδας των τοπικών εκδηλώσεων και τοπικών εορτών, πάντα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλους τους τοπικούς φορείς.
Έβδομο μέλημά μας, είναι η πλήρης συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινότητας Θερμησίας, ο σεβασμός και η υλοποίηση των αποφάσεών του.
Στο τέλος της ομιλίας του, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που έλκουν την καταγωγή τους από τη Θερμησία και εν μέσω θερμών και παρατεταμένων χειροκροτημάτων, ζήτησε την μέγιστη δυνατή πλειοψηφία στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ώστε η Θερμησία και η Ερμιονίδα, να γυρίσουν σελίδα και να πρωταγωνιστήσουν στη νέα εποχή.
Με τον Τάσο Λάμπρου Δήμαρχο και την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.  νέα Δημοτική Αρχή, θέτουμε τον πήχη ψηλά και δηλώνουμε έτοιμοι και σίγουροι να ανταπεξέλθουμε, με σκληρή δουλειά, στις απαιτήσεις των Δημοτών.

Γραφείο Τύπου
Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας