Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Δαμιανός Νάκος:Υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Ερμιόνης


Αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες, και λάτρεις της όμορφης Ερμιόνη μας,

Πολλοί θα το έχετε μάθει αλλά για όσους δεν ξέρουν αποφάσισα να γράψω μια καινούργια σελίδα στο ημερολόγιο τον εμπειριών της ζωής μου, και να λάβω μέρος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου για μια θέση στο συμβούλιο της κοινότητας Ερμιόνης με τον συνδυασμό ''ΕΡΜΙΟΝΗ ΞΑΝΑ''.

Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι ήμουν μακριά από τα κόμματα και τους πολιτικούς, αλλά πάντα είχα  πλήρη επαφή με τα κοινά, ειδικά στον τομέα που αγαπώ, ασχολούμαι, προσφέρω και οραματίζομαι. Οραματίζομαι μια Ερμιόνη με σεβασμό και ανάδειξη του φυσικού της περιβάλλοντος και της Ιστορία της. Μια Ερμιονή που πρέπει να εκμεταλλευτεί τις μεγάλες δυνατότητες που έχει για ανάπτυξη στου Εναλλακτικού - Αθλητικού και θεματικού τουρισμού.



Όλα αυτά τα χρονιά μέσα από την πορεία μου και την προσπάθεια μου, αντιμετώπισα δυσκολίες και αδιαφορία, και έτσι συνειδητοποίησα ότι πρέπει να παλέψεις από μέσα για να έχεις δυνατή φωνή για το που πιστεύεις και για να υλοποιηθούν οι ιδέες σου.

Αυτή την δυνατή φωνή θα μου την δώσετε εσείς με την υποστήριξη σας στην κάλπη για να υπηρετήσω με ήθος, τιμή και σεβασμό την Ερμιόνη μας... την πόλη που όλοι θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και την οικογένεια μας.

Εμπιστεύομαι την εμπειρία του  εμπνευστή του συνδυασμού ''ΕΡΜΙΟΝΗ ΞΑΝΑ'' κ. Ιωσήφ Γανώση και με την βοήθεια τον άξιων μελών του, όλοι μαζί θα παλέψουμε, για μια Ερμιόνη καθαρή, για μια Ερμιόνη με σεβασμό στον πολίτη της, για μια Ερμιόνη φιλόξενη στους επισκέπτες της, για μια Ερμιόνη που προστατεύει και αναδεικνύει το φυσικό της περιβάλλον, για μια Ερμιόνη που ξέρει και δείχνει την ιστορία της, για μια Ερμιόνη που θυμάται τα έθιμα της, για μια Ερμιόνη που ελπίζει στην νέα γενιά, για μια Ερμιόνη που εξελίσσεται, για μια Ερμιόνη δυνατή.

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ !!!


Όλοι μαζί θα παλέψουμε για την Ερμιόνη που AΓΑΠΑΜΕ, για την Ερμιόνη που NΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ, για την Ερμιόνη που OΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, για την Ερμιόνη που MΠΟΡΕΙ!! 
ΕΡΜΙΟΝΗ ΞΑΝΑ!!! 

Υποψήφιος σύμβουλός κοινότητας Ερμιόνης
Δαμιανός Νάκος