Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ "Περί εκλογικών αποτελεσμάτων"

Περί εκλογικών αποτελεσμάτων

Η πρώτη εκλογική μάχη ολοκληρώθηκε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, όλους εκείνους τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς προσέφεραν, όλο αυτό το διάστημα, την ενέργεια τους, τον πολύτιμο χρόνο τους και πολλή δουλειά, ώστε να παραμείνει η παράταξη μας ο βασικός εκφραστής του οράματος για μια σταθερά αναπτυσσόμενη Ερμιονίδα.

   Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεχτήκαμε λάσπη, είδαμε την αλήθεια να παραποιείται, την πραγματικότητα να διαστρεβλώνεται και κάποια όρια να κάμπτονται. Προτιμήσαμε τον απευθείας διάλογο με τον πολίτη καθώς οι δράσεις μας αποσκοπούν στο δικό του όφελος, χωρίς να επιτρέψουμε να μας παρασύρουν σε λασπομαχίες που θυμίζουν άλλες εποχές. Παρουσιάσαμε την ολοκληρωμένη πρόταση μας, η οποία βασίζεται σε κεκτημένα, σε αποτελέσματα, σε δρομολογημένα έργα, σε επιβεβαιωμένες δράσεις και όχι σε ευχολόγια και πρόχειρες αντιγραφές. Εκτιμούμε την βούληση του κόσμου, αφουγκραζόμαστε τον δημότη και δηλώνουμε έτοιμοι, πιο δυνατοί ακόμα πιο δεσμευμένοι για την τελική ανάδειξη της ερχόμενης Κυριακής.  

   Η Ερμιονίδα έως τώρα, ξέρει ποιος είναι ο Δήμαρχος της, γνωρίζει ότι είναι ο Δημήτρης Σφυρής και θα συνεχίσει να το γνωρίζει κάθε στιγμή ανανεώνοντας τη θητεία του. Δήμαρχος χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς σκιές, ελεύθερος από παρασκηνιακές και υπόγειες "σκηνοθετικές" αντιλήψεις τρίτων.   

   Θέλουμε να συγχαρούμε τους συνδυασμούς που αγωνίστηκαν πολιτισμένα με αξιοπρέπεια και κοσμιότητα.  

   Κλείνοντας, ευχαριστούμε τους δημότες που αναγνώρισαν το έργο μας, είμαστε ευγνώμονες για την στήριξή τους και την τιμή που μας απέδωσαν με τη θετική τους ψήφο. Τιμώντας ΟΛΟΥΣ τους δημότες του τόπου μας, κρατάμε τον πήχη ψηλά, αγωνιζόμαστε σταθερά, συνεχίζουμε δυναμικά.

Ομάδα επικοινωνίας ΔΗΣΥΕΡ

#ΔημοτικήΣυνεργασίαΕρμιονίδας
#συνεχίζουμεδυναμικά