Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Τα μπαλέτα Μπολσόι στο Διεθνές Φεστιβάλ Treasure of Hellas (στην Ερμιόνη οι προκριματικοί αγώνες)

Θησαυρός της Ελλάδας, Treasure of Hellas τιτλοφορείται το Διεθνές Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Ερμιόνη στις 7 και στις 8 Ιουνίου.

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει την παγκοσμίου φήμης και κύρους Ακαδημία Τεχνών και Εκπαιδευτικών Καινοτομιών της Μόσχας, των μπαλέτων Μπολσόι.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων από διάφορες χώρες είναι ήδη πολύ μεγάλος, με συνέπεια τη σημαντική προβολή και διαφήμιση της περιοχής, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Το άμεσο όφελος για την τοπική κοινωνία είναι η οικονομική ρευστότητα, ενώ το έμμεσο φαίνεται μακροπρόθεσμα, καθώς όλο και περισσότεροι επισκέπτες γνωρίζουν τον τόπο και τις σπάνιες ομορφιές του και επιδιώκουν να τον επισκεφτούν ξανά.

Παράλληλα, μέσα από το ιδιαίτερο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης, προάγεται τόσο ο τοπικός πολιτισμός, όσο και ο πολιτισμός της Πελοποννήσου γενικότερα, ενώ προβάλλονται οι καλλιτέχνες του τόπου προάγονται σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης μεταξύ ανθρώπων και λαών.

Το φεστιβάλ διοργανώνουν ο Δήμος Ερμιονίδας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με Ρωσικούς τουριστικούς παράγοντες.

ΠΗΓΗ argolikeseidhseis 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην Ερμιόνη θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες που θα μπορούν να τους παρακολουθήσουν οι γονείς μόνο των παιδιών που συμμετέχουν. 
Πρ.Ε.Π.Ερμιόνης