Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΓΙΟΡΤΗ ΡΟΔΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Ποδηλατάδα - πεζοπορία : Σάββατο, 26/10/2019,


Η Φυσιολατρική Ορειβατική Ομάδα Αργολίδας σε συνεργασία με το ποδηλατικό τμήμα του Α.Ο.Κ.  συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του διημέρου για τη γιορτή του ροδιού συντονίζοντας την εξής δράση:

Ποδηλατάδα - πεζοπορία : Σάββατο, 26/10/2019, 16:30 εκκίνηση λιμάνι Ερμιόνης  
Ξεκινάμε με την ποδηλατική διαδρομή, απόστασης 10, χιλιομέτρων, φορώντας το ποδηλατικό μας κράνος. 
Την διαδρομή μας  θα ξεκινήσουμε από το λιμάνι Ερμιόνης, θα περάσουμε μπροστά από το Μπίστι και τα Μαντράκια και από εκεί αφήνοντας την παραθαλάσσια διαδρομή θα κατευθυνθούμε  προς την Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων. 
Στην Μονή των Αγίων Αναργύρων 17:00 αφήνουμε τα ποδήλατα μας και εκεί θα συναντήσουμε όσους θέλουν μόνο να πεζοπορήσουν. 
Στην συνέχεια όλοι μαζί θα ξεκινήσουμε την μικρή αλλά όμορφη πεζοπορική μας βόλτα περίπου 2 χιλιόμετρόν για να επισκεφτούμε τα ροδοπερίβολα της περιοχής, και να θαυμάσουμε τις αιωνόβιες ελιές της Μονής. Τέλος θα επιστρέψουμε στην Ερμιόνη. 

Η δράση μας απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (τα παιδιά έρχονται με ευθύνη των γονέων τους) και θα διαρκέσει γύρω στις 2 ώρες. Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης μας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά των φυσικών τοπίων της Ερμιόνης και των γεμάτων με ροδιές περιβολιών.  
Φυσικά, όπως συμβαίνει πάντα, η δραστηριότητα κοντά στη φύση θα μας αναζωογονήσει και θα μας υπενθυμίσει ότι η διατροφή (π.χ. ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού) χρειάζεται να συνδυάζεται με γυμναστική. 


Σας περιμένουμε λοιπόν να αποδράσουμε μικροί και μεγάλοι σε ένα ξεχωριστό διήμερο στην Ερμιόνη με γεύσεις ροδιού, μουσική,  χορό και δραστηριότητες! 


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

697 162 0592 Δαμιανός Ν.
693 618 1755 Δημήτρης Κ. 
698 719 0667 Αντώνης Φ.