Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | 6,7 & 8 Μαρτίου 2020 | "Γυναίκα τ' όνομα μου"


Ας ξεχαστούμε λίγο...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | 6,7 & 8 Μαρτίου 2020 | "Γυναίκα τ' όνομα μου" | Πολυχώρος ""Artίκι" | Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης 

Τα φώτα χαμηλώνουν...

Δεύτερο κουδούνι...
Ακούγεται από μέσα ένα δυνατό "χοερ" λίγο πριν ηχήσει το τρίτο κουδούνι και η καρδιά μας πάει να σπάσει από εκείνο το δυνατό συναίσθημα που συνοδεύεται από το πιάσιμο των χεριών & από τον συγχρονισμό της φωνής...
Τρίτο κουδούνι...
Σιγή...
45 μέλη της χορευτικής ομάδας σε πλήρη αρμονία για να ολοκληρωθεί το παραστασιακό μας εγχείρημα που αφορούσε τον ρόλο της γυναίκας ως παιδί, ως κόρη, ως έφηβη, ως μάνα, ως χήρα σε αλλοτινούς καιρούς που μερικές φορές σχετίζονται τόσο πολύ με το σήμερα!!!
Πάνω από 320 θεατές ήρθαν να δουν τούτη τη προσέγγιση στο γυναικείο "φαίνεσθαι" και στο γυναικείο "είναι" και τους ευχαριστούμε τόσο πολύ γιατί η προσέλευση ήταν συγκλονιστική και απροσδόκητη ειδικά την στιγμή που βιώνουμε όλοι πρωτόγνωρες εμπειρίες σαν και αυτήν των ημερών! 

Εκτός από τους θεατές να ευχαριστήσουμε τα 45 μέλη του χορευτικού μας που έγιναν μια γροθιά, τους χορηγούς μας: αρτοποιεία "Drougas" & το ταξιδιωτικό γραφείο "ZafirisTours" για την αμέριστη χρηματική βοήθεια, τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν για την αξιαγάπητη συνεργασία, την Φιλάνθη Μπογέα για τις υπέροχες φορεσιές, τον Ίωνα Ξυπολιά για τον ξεχωριστό φωτισμό, την Άννα Μαζλουμίδη για τις χρωματιστές της φωτογραφίες, τα τοπικά blogs που διαφήμισαν την εκδήλωση μας, τον Άγγελο Φιάκα για το βίντεο που έρχεται σε λίγες μέρες, την Ρίνα Λουμουσιώτη που φρόντισε για την λήψη των βίντεο του spot και των βίντεο που προβλήθηκαν στην παράσταση, τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας για την παραχώρηση του πολυχώρου "Artίκι" και όλους όσους βοήθησαν για να είναι το αποτέλεσμα μοναδικό!!!


Υ.Γ. Μεγάλο μέρος των εσόδων από την παράσταση θα διατεθούν για τη δημιουργία ερμιονίτικων φορεσιών που ήδη δρομολογούμε από το περασμένο καλοκαίρι!!!
Σας Ευχαριστούμε!!!
Εις το επανιδείν!!!

Ο δάσκαλος της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης,

Κωστής Σκούρτης

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ή αναρτήστε τις στο blog σας από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/open?id=1HX_XmbhibaMLs44LmFkyYy_-Sh6qFY7j