Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Κοινότητα Ερμιόνης Δελτίο τύπου

Αγαπητοί συμπολίτες μετά τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης ως προς την ελεύθερη διακίνηση των πολιτών καταλαβαίνουμε όλοι ότι καθήκον και υποχρέωση μας είναι να συμμορφωθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που απαιτούν οι περιστάσεις.
Κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας που είχαμε με τον Προϊστάμενο της Λιμενικής Αρχής κύριο Παππά Δημήτριο για το χώρο ευθύνης του που είναι ο πιο κεντρικός εμπορικός και νευραλγικός στην καθημερινότητα της πόλης μας και των πολιτών μας, χρειαζόμαστε συνεργασία, αλληλοκατανόηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των συμπολιτών μας, των οικείων μας και των ιδίων προσωπικά. Υψηλό αίσθημα ευθύνης και πατριωτικής συνείδησης έναντι όλων αυτών των συνανθρώπων μας οι οποίοι σήμερα καλούμενοι απ’ το υψηλό καθήκον τους προσφέρουν στην ασφάλειά μας, προσφέρουν στην περίθαλψή μας, προσφέρουν στην πώληση φαρμάκων και ειδών διατροφής, προσφέρουν στις μεταφορές και διακινήσεις, προσφέρουν στην παραγωγή και στις καλλιέργειες αγροτικών προϊόντων που τόσο έχουμε ανάγκη. Ώστε στο τέλος όλοι μαζί να ξεπεράσουμε την ”πολεμική” περίοδο της πανδημίας και να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητά μας.

Αυτονόητο είναι λοιπόν να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες της Κυβέρνησής μας και οι προσωπικές μας ανάγκες όπως τροφοδοσίες ειδών πρώτης ανάγκης και οι πρωινοί και οι απογευματινοί αναγκαίοι περίπατοι άσκησης και υγείας να έχουν τα απαραίτητα μικρά χρονικά διαστήματα, τις μεμονωμένες διακριτικές παρουσίες στους αγαπημένους μας χώρους και διαδρομές με όλα τα απαραίτητα στοιχεία ταυτότητα-έγγραφα που όρισε το υπουργείο πολιτικής προστασίας.
Η Λιμενική Αρχή ζητεί την απαραίτητα κατανόησή μας σε οποιαδήποτε σύσταση ή έλεγχο ο οποίος μπορεί να προκύψει ώστε να μπορέσει να διασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο της.
Παράλληλα η Κοινότητα μας και σε συνεργασία με το Δήμο Ερμιονίδας θα είναι καθ’όλο το 24ωρο πρόθυμη με τους αιρετούς της διοίκησης:
Πρόεδρο Ιωσήφ Γανώση 6974349663
Συμβούλους
Μέλλο Γεώργιο 6974643808
Χατζή Φανή 6979015210
Φραιδάκη Μιχαήλ 6946726887
να προσφέρει την οποιαδήποτε διευκόλυνση ως προς την έκδοση των εντύπων που χρειάζεται ο κάθε συμπολίτης μας και για οποιαδήποτε πληροφορία ή διακίνηση ή μετακίνηση αναγκών που είναι απαραίτητο.
Ευχόμαστε η μάχη της ζωής μας με τη βοήθεια του Θεού, της επιστήμης και της αλληλεγγύης των πολιτών να είναι γρήγορη και νικηφόρα.
Για την Κοινότητα
Ο Πρόεδρος
Ιωσήφ Γανώσης