Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Δωρεά ενός ISO BOX με την τεχνική εταιρεία ΠΕΣΣΟΣ Α.Τ.Ε

Φωτ. Διαδίκτυο

Το ιατρικό προσωπικό του Kέντρου Yγείας Κρανιδίου, εφαρμόζοντας τα επίσημα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, του αρμόδιου Yπουργείου, αξιολογεί τα περιστατικά που παρουσιάζονται στο Κέντρο Υγείας σε εξωτερικό χώρο.
Έπειτα από αίτημα Ιατρών του Κέντρου Υγείας, σχετικά με τοποθέτηση κοντέινερ τύπου οικίσκου στον προαύλιο χώρο, για την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων τους, απευθυνθήκαμε προς την εταιρεία ΠΕΣΣΟΣ Α.Τ.Ε, εξασφαλίζοντας την δωρεά ενός ISO BOX - κοντέινερ τύπου οικίσκου, για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών του Κέντρου Υγείας.
Τόσο εγώ, όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι δημότες του Δήμου Ερμιονίδας αλλά και το προσωπικό το Κέντρου Υγείας Κρανιδίου ευχαριστούμε θερμά την τεχνική εταιρεία ΠΕΣΣΟΣ Α.Τ.Ε, το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τους ανθρώπους που μεσολάβησαν για αυτήν την τόσο σημαντική δωρεά.
Ως Δημοτική Αρχή θα ακολουθήσουμε όλες τις σύννομες διαδικασίες, για την αποδοχή της δωρεάς και την τοποθέτησή της, το συντομότερο δυνατό, στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου.
Ευχαριστούμε θερμά και πάλι την εταιρεία ΠΕΣΣΟΣ Α.Τ.Ε
Γιάννης Γεωργόπουλος
Δήμαρχος Ερμιονίδας